VIDEÓ
Vidámság, móka, kacagás!
Ha ide kattint, levelet küldhet nekünk! info@ancseszfitness.hu

Ancsesz Fitness Sportegyesület

A Fitness Világbajnokunk Béres Alaxandra által ismert fitness, méltán vált ki nagy sikereket a gyermekek körében is. A Magyar Fitness Szövetség 1997 óta szervez gyermekek részére versenyeket Fit-Kid néven.

Magyarországon 10 megyében 20 sportegyesület részvételével több mint 1000 gyermek kapcsolódott be a mozgalomba. 2003-ban alakult meg Budapesten az Ancsesz Fitness Sportegyesület, mely fiatal, erős, eredményes utánpótlás bázist képvisel az országban. Vezetője, Juhász Anikó volt élsportoló, olimpiai csapattag, mesterfokú tornászbajnok.

A sportegyesületben már óvodás kortól foglalkoznak a gyerekekkel, egészen a felnőtt korosztályig, különböző szintű csoportokban. A képzés igen sokoldalú, versenyekre, bemutatókra való felkészítés, balett, modern tánc, fitness, akrobatika edzés, amelyben elismert szakedzők nyújtanak segítséget a munkához. A versenyzők országos szinten komoly eredményeket értek el. Fit-Kid Diákolimpia dobogós helyezések, Európa Kupa győzelem.

Az egyesület legfontosabb célja a mozgás szeretetének megismertetése. A tagság által elérni kívánt közös cél, hogy a sportegyesület magas szintű munkájával elősegítse a fiatalok rendszeres testmozgását, megismertesse a gyerekekkel az egészség és aktív életforma fontosságának értékét, a fitness sportágban a fiatalok tehetségét kibontakoztassa és fejlessze, hogy a sportágban mind a magyar, mind a nemzetközi versenyeken kimagasló eredményeket érhessenek el.

ANCSESZ FITNESS © 2007 Minden jog fenntartva! | info@ancseszfitness.hu